Home

Contact

Organisatorische mededeling SBSeating Benelux

12.06.2012

Tot onze spijt informeren wij u dat Roy Lieshout besloten heeft om Scandinavian Business Seating met onmiddellijke ingang te verlaten. Roy Lieshout is vanaf 2005 tot heden Managing Director geweest voor HÅG en RBM in de Benelux en heeft een grote bijdrage geleverd aan de groei en het succes van het merk HÅG en later ook RBM met behulp van een succesvol, enthousiast en toegewijd HÅG /RBM salesteam. Wij wensen Roy het allerbeste toe voor de toekomst!

Door het vertrek van Roy Lieshout zal in de organisatie van SBSeating Benelux een aantal wijzigingen worden doorgevoerd.

Toon Mampaey - de huidige Managing Director voor RH - zal met onmiddellijke ingang benoemd worden tot Commercieel Directeur van SBSeating Benelux. Toon heeft de afgelopen 11 jaar succesvol aan het roer gestaan van RH Stoelen en zal nu de totale verantwoordelijkheid krijgen over de 3 merken HÅG, RBM en RH.

Ketil Årdal zal voorlopig de rol van Country Manager Benelux op zich nemen.

Marijke de Roo zal als Sales Manager HÅG en RBM met haar salesteam de directe commerciele verantwoordelijkheid dragen voor de merken HÅG en RBM en het belangrijkste contact worden voor het behartigen van de specifieke HÅG/RBM belangen. Marijke zal direct aan Toon gaan rapporteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe structuur binnen Scandinavian Business Seating Benelux tot een nog duidelijkere en betere merk- en klantgerichtheid leidt en daardoor onze positie in de Benelux in de toekomst nog verder zal verstevigen.

Wij zien er naar uit om samen met u aan een succesvolle toekomst te werken!

Oslo, Dordrecht, Etten-Leur 9 juli 2012

Met vriendelijke groet,
 
Met vriendelijke groet,
 
Ketil Årdal
Senior Vice President, Commercial Operations
Scandinavian Business Seating
Toon Mampaey
Commercieel Directeur
Scandinavian Business Seating Benelux