Home

Milieu

Pionier op het gebied van duurzaamheid

Onze voordelen maximaal benutten
 

Kom nu in actie om de situatie te redden

"Waar het kantoor- of werkstoelen betreft, neemt geen producent de milieu-effecten van zijn materialen en processen serieuzer dan Scandinavian Business Seating.

Als bedrijf en als producent van hoogwaardige kantoorstoelen komen wij nu in actie. Mondiaal gezien is het verschil dat wij maken misschien maar klein. Maar onze missie zal, naarmate onze producten, naam en filosofie meer bekendheid krijgen op de markt, leiden tot nieuwe initiatieven, en anderen inspireren om hun gedrag te veranderen."

Milieupresentatie - Scandinavian Business Seating (Video)
 

Population

Wind er geen doekjes om

Het is een vaststaand feit dat met de voortdurend groeiende wereldbevolking het patroon van overconsumptie en het ongelofelijk verkwisten van grondstoffen niet duurzaam is.

Men schat dat de wereldbevolking in 2040 de negen miljard zal bereiken. Tegelijkertijd zal het gebruik van grondstoffen vertienvoudigen omdat mensen steeds vermogender worden en meer consumeren.

Als we met dezelfde snelheid en op dezelfde wijze doorgaan, gebruiken we in 2040 tien keer meer grondstoffen dan als we duurzaam zouden willen zijn.


Wat staat ons te doen?

We moeten meer maken met minder.