Home

Contact

HÅG trip naar London

24.12.2012

Eind 2012 hebben we een Christmas Shopping Actie gehouden, waarmee je twee welverdiende shopping dagen in Londen kon verdienen.

Donderdag 13 december was het zover en vertrokken Marijke, Jan en Jolanda met een groep HÅG dealers naar deze heerlijke kerststad. De periode rondom kerst is elk jaar weer iets speciaals in Londen. De Engelsen zijn dol op kerst en beginnen al vroeg in het jaar met de voorbereidingen. In november is de kerstverlichting in de stad al aangezet en werden de winkeletalages al helemaal in de kerstsfeer gebracht. In Oxford street zijn een aantal grote warenhuizen met gigantische verlichting op hun gevel en op Trafalgar Square staat elk jaar de grote kerstboom die altijd wordt geschonken door de stad Oslo, toevallig ook de plaats ons hoofdkantoor is gevestigd!

We hebben heerlijk door de stad gelopen op donderdag en 's avonds gezamenlijk genoten van een smakelijk Christmas diner. Op vrijdag werd er nog naar hartenlust van deze geweldige stad in kerstsfeer geproefd en genoten.

We bedanken onze dealers voor deze fijne dagen en wensen iedereen een heel voorspoedig 2013.